Bolcher er en god gaveidé. Se bare her

bolcher kontortingdkI højtiden er der mange virksomheder og firmaer, der vælger at vise deres påskønnelse af de ansatte ved give dem en gave på virksomhedens vejene. Dette er generelt kutyme på mange arbejdspladser, da langt de fleste ansatte skal tilbringe ferien væk fra arbejde, og mange ikke møder ind igen før det nye år er startet. Derfor er det ikke kun en gave, men også en lille hilsen og en tak for året, der er gået. Eftersom mange mennesker tilbringer tiden op til julen og tiden mellem jul og nytår sammen med familien, så giver det i mange tilfælde god mening, at arbejdspladsen giver en julegave til medarbejderne, som kan deles med deres familie. Her er en af de klassiske muligheder, noget spiseligt eller drikkeligt, som man kan deles om og nyde i juletiden.

 

Bolcher er en god gavemulighed

En af mulighederne er bolcher. Bolcher er en traditionel type slik, der er sukkerbaseret. De består ofte af forskellige smagsvarianter som lakrids, mynte, karamel, chokolade eller forskellige krydderier. Bolcher kommer i mange forskellige former. Nogle er formet som kugler, andre er aflange stænger, mens nogle er ovale eller trekantet. Den mest klassiske form er nok det firkantet bolche, hvor kanterne skifter mellem to retninger. Denne udformning får bolcherne, ved at man ruller bolchemassen i en lang strimmel og derefter klipper man massen skiftevis på den ene og den anden led, inden at massen størkner helt.

Gaver til de ansatte

Blocher kan have forskellige navne, og mange af dem har klassiske europæiske og danske navne. Der findes kongen af Danmark, dameskrå, bismarcksklumper og spejderhagl. Der findes et utal af forskellige bolcher med forskellige smage og navne, og de findes over hele verden. Mange gange bliver bolcher leveret i en dåse eller en pose. Nogle virksomheder og firmaer vælger at få produceret deres egne etiketter, som man kan sætte på emballagen, så man kan give sine medarbejdere og samarbejdspartnere sine egne signaturbolcher.

 

Vil du vide mere om bolcher som firmagaver, så se her

 

Kig også herind forbi:

Etiketter gør det lettere for dig at huske ting

Cellofanposer er det nye sort på et hvert kontor

Tags: , , , ,

4 Responses to "Bolcher er en god gaveidé. Se bare her"

Leave a Comment