Din seng er grundstenen i din søvn

Hvad kigger du efter i en seng? (foto sengespecialisten.dk)

Hvad kigger du efter i en seng? (foto sengespecialisten.dk)

Når man har en tætpakket hverdag, siger det sig selv, at ens søvn er helt essentiel for ens præstationsevne dagen igennem. Du arbejder sikkert hårdt i mange af døgnets vågne timer. Derefter skal du måske hente børn fra institution – det kan være børnehave eller vuggestue – eller fra skole. Du har måske også fritidsinteresser for at berige din hverdag udover arbejde. Og så kan det være, at du dyrker motion for at holde gang i kroppen. Derudover er der mange, der skal passe relationen til familie, venner eller partner. Det er altså alfa og omega, at din nattesøvn er af god kvalitet. Der er mange ting, som du kan gøre for at optimere din søvn. Mørklægning, temperatur og lydisolation er alt sammen med til at påvirke din søvn. Men den allervigtigste faktor, når det gælder søvnkvalitet, er naturligvis din seng.

Invester i en ordentlig seng, og optimer din søvn

Du kan have nok så gode gardiner og puder på dit soveværelse, men lige meget nytter det, hvis din seng er elendig. Din seng skal være af god kvalitet og gerne have flere komfortzoner. Du kan få mange forskellige slags senge. For eksempel kan du investere i en elevationsseng, der gør dit soveværelse mere alsidigt. Du kan med en elevationsseng bruge soveværelset endnu mere som opholdsrum. Måske er du typen, der holder af at læse en god bog inden sengetid. I så fald kender du sikkert også til halvhjertede ryglæn af puder, som man bygger for at sidde oprejst.

Møbel til mange formål

Med en elevationsseng kan du let rette sengen om til siddende position, så du kan nyde romanen, før søvnen melder sig. Hvis du vil optimere din seng endnu mere, kan du med fordel investere i en topmadras. En topmadras skal lade din hud ånde og give dig følelsen af at være vægtløs. En topmadras er let at tage af og rengøre.

Klik her, og find en seng

 

Læs mere her:

En seng skal give dig en helt fantastisk nattesøvn

Sengetøj skal holde til vaskemaskinen

Tags: , , ,

Leave a Comment