Et underlag til kontorstol mindsker skader i gulvet

Alting ruller nemmere med et stoleunderlag (foto: kontorting.dk)

En investering i et underlag til din kontorstol har flere fordele, og den første er klar og tydelig for de fleste; gulvets udsættelse for slid på grund af stolens rullen mindskes, hvorfor gulvet holder sig pænt i meget længere tid. Dette er tilfældet med både trægulv og gulvtæppe. En anden stor fordel er rettet mod dig, brugeren af kontorstolen, og ikke gulvet; ved at lægge et underlag under kontorstolen vil du opleve en forbedring i at køre på kontorstolen, da det glatte underlag gør det nemt og behageligt at rulle henover.

 

Et underlag til kontorstol er sikkert at anvende

Når du skal vælge, hvilket underlag der skal beskytte gulvet fra kontorstolen, så vil du opdage, at det ikke kun er gulvet, der forsøges sikret. Mange underlag er nemlig produceret med et let mønster på overfladen, så du mindsker din risiko for at skride og dermed falde på det. Et underlag til kontorstol behøver således ikke have en overflade, som du er nervøs for at gå på, så længe det er mønstret.

 

Der findes forskellige underlag til kontorstole til de forskellige gulvtyper og brug

Som sagt virker underlaget til kontorstole på alle gulve, men det handler blot om at vælge det, der passer præcist til dit kontors gulv. Der findes eksempelvis underlag til hårde gulve, og der findes underlag til tæpper. Den ene består af anti-skridsikker gulvfilm, hvor den anden har pigge bagpå, så underlaget står fast. Det bliver på mange kontorer mere og mere almindeligt at have et hæve/sænkebord, hvor du kan skiftes til at arbejde siddende og stående, og hvis det er tilfældet på dit kontor, så kan du med fordel undersøge, om et aflastningsunderlag ville være det rette valg til dig. Dette underlag har alle underlagets kvaliteter, men der er også indbygget et underlag, der kan aflaste din krop under det stående arbejde. Der findes således et underlag til kontorstol til alle behov.

 

For at finde dit nye underlag til kontorstol, klik her

 

Se også:

Med et ergonomisk tastatur sikrer du dig imod ømme håndled

Bolcher er en god gaveidé. Se bare her

Tags: , , ,

Leave a Comment