Få en madras, der giver den optimale støtte

Find en madras der ikke ødelægger din ryg (foto: www.dunlopillo.dk)

Find en madras der ikke ødelægger din ryg (foto: www.dunlopillo.dk)

Du har helt sikkert prøvet at vågne op, efter at have sovet på en dårlig madras. Hele kroppen gør ondt, og din nakke føles helt ødelagt. Det er fordi, at den madras ikke gav din krop den optimale støtte, den har brug i løbet af natten.

 

Den rigtige madras kan gøre en stor forskel

Men med en madras, der er inddelt i syv komfortzoner, vil du aldrig opleve, at det bliver et problem igen. Madrassen tager nemlig højde for, at din krop ikke er ens over det hele. Du har brug for forskellig støtte forskellige steder på kroppen, og det sikrer den. Madrassen er opdelt i en nakkezone, skulderzone, lændezoner, hoftezone, skulderzone og nakkezone. Den er netop opdelt sådan, så du kan vende madrassen, som du vil. Det vigtigste er nemlig, at din nakke og skulder får den optimale støtte, da det er de mest udsatte områder på din krop. Hvis du vil være helt sikker på at få den bedste nattesøvn fremover, skal du købe en madras inddelt i syv komfortzoner.

 

Vaskbare madrasser forbedrer hygiejnen

En madras kan godt blive svedig, når man sover på den hver nat. Derfor er det rart, hvis madrassen har et betræk, der kan vaskes. Heldigvis kan du købe madrasser, hvor betrækket let kan tages af. Betrækkene er fremstillet i forskellige materialer, men som alle kan klare at blive vasket. Smid betrækket i vaskemaskinen sammen med resten af vasketøjet og vask det ved 60 grader. På den måde sikrer du, at alle husstøvmider og andet bliver vasket væk, og madrassen kommer til at dufte dejligt igen. Du kan købe madrasser i mange farver. Det giver dig mulighed for at få netop den madras, du synes er pænest, og som passer bedst ind i din indretning. Du kan både få madrasser i sort, sand og grå.

 

Hvis du gerne vil vide mere om en madras, så klik her.

 

Læs mere i disse indlæg:

Madrasser er det vigtigste i dit soveværelse

Køb en sikker og funktionel børneseng

Tags: , , , ,

1 Response to "Få en madras, der giver den optimale støtte"

Leave a Comment