Find bloklys som passer bedst til dit indeklima

stearinlys kontortingdk

Stearinlys sætter en god stemning (foto; kontorting.dk)

Levende lys og herunder stearinlys er der rigtig mange af os, som bruger inden for i vores hjem. Det gør vi blandt andet fordi, at levende lys er med til at sprede en speciel stemning. Sådan en stemning kunne eksempelvis være en stemning af hygge. Men når vi tænder for levende lys inden for, er der naturligvis også nogle ting som vi skal være opmærksomme på. Når vi eksempelvis tænder for bloklys inden for, tænder vi for stearin. Stearin kan være skadeligt for nogle personers helbred. Der spredes nemlig nogle små partikler ud af stearinet, som kan have en negativ effekt på vores helbred.

 

Find hyggen frem i entreen

Grunden til at det kan have en negativ effekt, er fordi at det ikke er sundt at indånde særligt meget forurenet luft. Og stearinlys indeholder jo som sagt små partikler og gør dermed luften en lille bitte smule forurenet. Derfor er det ikke hensigtsmæssigt, at have stearinlys tændt hele tiden hver eneste dag. Men det er mere hensigtsmæssigt, at tænde eksempelvis et bloklys en gang imellem. Det kunne eksempelvis være til specielle lejligheder, hvor der gerne må tændes og skrues op for eksempelvis hyggen. Du skal altså bruge levende lys og herunder eksempelvis bloklys til specielle lejligheder. Dette kunne eksempelvis være op til helligdagene, hvor der er ekstra mørkt og koldt udenfor. Det kunne eksempelvis være rigtig hyggeligt, at tænde for bloklys i juledagene.

 

Bloklys skal bruges til specielle lejligheder

Så er man med til, at sprede den hyggelige stemning i sit hjem. Men det er naturligvis også utrolig vigtigt, at man holder øje med sit bloklys. Bloklys er som sagt stearinlys. Det er en type stearinlys, som kan brænde i længere tid end almindelige fyrfadslys. Det kan bloklys fordi, at der er mere stearin i lysene. Bloklys er en større samling af stearinlys og ligner derfor også en blok. Og det vil sige, at de kan brænde i længere tid. Det kan derfor være en idé, blot at tænde for ét bloklys af gangen. For på den måde risikerer du ikke, at dit indeklima bliver alt for meget påvirket på en negativ måde.

 

Se et stort udvalg af bloklys her

 

Kig videre herind:

Køb en regnemaskine og undgå hovedpinen

Med en sæbedispenser med sensor bliver du lykkelig

Tags: , , , ,

Leave a Comment