Køb en sikker og funktionel børneseng

Børnesenge (foto: traevarer.dk)

Børnesenge er både et legeskjul og et sted at sove (foto: traevarer.dk)

En god nattesøvn er det vigtigste for dit barn. Derfor et det også altafgørende, at din barn har en børneseng, som giver de bedste forudsætninger for en rar og tryg nat i sikre omgivelser. En god børneseng skal derfor give dit barn mulighed for at bevæge sig i løbet af natten men uden at risikere at falde ud. Det gælder både køjesenge og almindelige børnesenge. Alle børnesenge har sengegærder, som sikrer, at dit barn ikke falder ud i løbet af natten.

 

Find en seng der passer

Til køjesenge hører trappestiger, som dit barn kan støtte sig til og let kan kravle op og ned ad. Du kan både få køjesenge med sengeplads oppe og nede og som etageseng med plads til skrivebord eller legerum under sengen. De dobbelte køjesenge er ideelle til søskende, men er også en god måde for dit barn at få overblik over værelset, når hun/han skal til at sove. Der findes mange forskellige slags børnesenge i flere farver. Der findes børnesenge til drengen, der elsker sørøver, eller pigen, der elsker prinsesser. Der findes også ekstra forhæng, som passer til etagesenge, som både pynter sengen og giver dit barn mulighed for at lege i fred. Der er altså et hav af forskellige børnesenge, som tager højde for dit barns behov uden at gå på kompromis med sikkerheden og funktionaliteten.

 

Børneseng, der kan tåle lidt af hvert

Alting skal være lidt mere robust, når det har med børn at gøre. Derfor er en børneseng i træ også et holdbart materiale, som giver små såvel som store muligheder for at lege i sengen, uden at den går i stykker. Det er vigtigt, at børneværelset passer til dit barn, for det er ikke kun det sted, dit barn sover. Det er også her, at din barn udlever sin fantasi og leger med sine venner. Derfor kan der blandt andet monteres en rustjebane til børnesengen, så dit barn dagligt kan få en sjov start på dagen. Der er altså en børneseng til ethvert barn, og som passer ind på alle børneværelser.

Klik her, hvis du vil vide mere om en børneseng

 

Se også:

 

Tags: , , , , ,

1 Response to "Køb en sikker og funktionel børneseng"

Leave a Comment