Lad medarbejdere holde pauser på altanen

Efterhånden er det bredt kendt, at hvis man vil have, at medarbejdere skal arbejde effektivt og hurtigt skal man give dem noget frihed. Det er kun de færreste, som lader medarbejdere arbejde meget hårdt uden pauser. For ofte er det de små pauser, og de små friheder, som gør, at medarbejderne i sidste ende kan arbejde bedst muligt. Er man selv virksomhedsejer eller leder i en virksomhed kan man opfordre medarbejderne til at holde pause på altanerne. For har man fået nye altaner i virksomheden kan man lige så godt bruge dem til noget godt. Er medarbejderne ikke vant til at holde pause på altanen kan det kræve, at man lige skal gennemgå en fase, hvor de vænner sig til det.

Frisk luft på altanen er sundt

Er man selv leder og virksomhedsejer vil man også være interesseret i, at ens medarbejdere er sunde og raske. Det er man naturligvis blandt andet fordi, at man ønsker det bedste for de mennesker man omgås med. For det andet er man dog også interesseret i dette, så de kan arbejde mere. Jo sundere man er jo, færre sygedage vil man nemlig have. Og jo færre sygedage man har jo større mulighed har man for at komme på arbejde hver dag.

En af de måder, hvorpå man kan sørge for, at ens medarbejdere er friske og raske er ved at give dem mulighed for pauser i den friske luft. Arbejder man i et stort firma, hvor der er langt til stueetagen kan dette være lidt svært. I dette tilfælde bør man i stedet sørge for, at man installerer nogle altaner. Det kan nemlig gøre, at medarbejderne kan gå derud af og til for lige at trække vejret godt igennem. Mange vælger at få foretaget et projekt med opsætning af altaner, således, at medarbejderne har denne mulighed.

Altaner findes i mange afskygninger

Beslutter man sig for at give medarbejderne i ens virksomhed nogle altaner, hvor de kan stå, stopper beslutningen ikke der. Man skal nemlig også finde ud af præcis hvilken type altan det skal være. Da udbuddet af forskellige altaner er meget stort er det noget man bør bruge meget tid på. Der er mange forskellige ting at tænke over når man skal komme nærmere ind på hvad der skal være den nye altan.

Mange vælger en altan, som er lavet af glas, hvilket også er en god beslutning. Denne type altan lader lyset komme igennem, så sidder man ned på altanen omkring et bord eller lignende så vil det være rarere da der er lyst. Man kan både vælge en glasaltan, som er matteret og som ikke er det. Vælger man den matterede type kan man ikke kigge igennem glasset, og vælger man den klare type glas, kan man godt kigge igennem. Når medarbejdere fra virksomheden tager pauser fra at arbejde vil de for det meste stå op da de ikke ønsker at sætte sig for godt til rette. For sætter man sig først for godt til rette er det svært at komme op igen. Det faktum, at de for det meste står op gør, at man ikke har behov for gennemsigtigt glas da medarbejderne formentligt ikke får brug for at kigge ud af glasset.

Leave a Comment