Med et ergonomisk tastatur sikrer du dig imod ømme håndled

Med en håndledsstøtte bliver dagen ikke så hård foto kontortingdk

Med en håndledsstøtte bliver dagen ikke så hård (foto: kontorting.dk)

I gamle dage da en stor del af befolkningen var beskæftiges inden for manuelle erhverv, fik folk alle mulige skader og skavanker. Diskosprolapser, dårlige knæ, gigt i fingrene og alt muligt andet. Efter et langt arbejdsliv var folk ofte nedslidte. Dette er stadig noget, som en vis procentdel af befolkningen døjer med, men da langt flere mennesker i dag arbejder inden for mere stillesiddende fag, er det i dag andre skader, der er udbredte. Mange bruger meget af deres dag på et kontor, hvor de sidder i timevis foran deres computer.

 

Har du også smerter efter meget pc arbejde?

Dette er ikke kun begrænset til arbejdspladsen, for mange fortsætter derefter, når de kommer hjem, da det tit forventes at man også lægger timer i arbejdet derhjemme. Nogle gange kan det også bare skyldes, at man ikke lige fik nået alt det man skulle, da man var på arbejde. Med alle de timer er det vigtigt, at ens arbejdsbetingelser er i orden. Ellers kan du en dag risikere, at du har fået arbejdsrelaterede skader. Det antal timer som mange mennesker bruger på deres arbejde betyder, at vigtigheden af ordentlige forhold ikke skal underkendes. Selvom man kan have den holdning, at for eksempel museskader eller ondt i nakken ikke er noget i forhold de skader, som en fabriksarbejder kan pådrage sig, så er det for de mennesker, der lider af det ikke noget at grine af.

 

Hold håndleddene sunde og raske

Smerten fra en museskade i håndledet kan være noget, der generer dig døgnet rundt, og kræver at du både tager smertestillende og måske i sidste ende vil gå ud over dit arbejde. Sørg derfor for at dit kontor er indrettet sådan, at du har en stol, som du sidder både behageligt og hensigtsmæssigt i. Bordet skal have den rette højde. Og så skal dit tastatur være ergonomisk, så dine håndled også er stærke og smidige, når du bliver 90 år gammel.

 

Vil du undgå arbejdsrelaterede skader? Så anskaf dig et ergonomisk tastatur her.

 

Læs også:

Bolcher er en god gaveidé. Se bare her

Etiketter gør det lettere for dig at huske ting

Tags: , ,

1 Response to "Med et ergonomisk tastatur sikrer du dig imod ømme håndled"

Leave a Comment