Mousetrapper er det ergonomiske alternativ til kontorarbejde

Med en håndledsstøtte bliver dagen ikke så hård foto kontortingdk

Med en håndledsstøtte bliver dagen ikke så hård (foto: kontorting.dk)

Hvis du har meget kontorarbejde, kan det i mange tilfælde også give fysiske skavanker, så som musearm, ligesom fysisk hårdt arbejde også gør. Det er meget almindeligt, men kan desværre være besværligt og gøre ondt. Men det er der heldigvis råd for. En af de mest almindelige lidelser ved kontor- og computerarbejde er musearm. Det er ikke en rigtig lægefaglig diagnose, og det kan derfor være svært at afdække præcist hvad musearm er. Betegnelsen dækker over smerter, typisk i nakke, skulder, overarm, underarm, håndled og fingre. Der kan opstå smerter samtidigt alle steder, på skiftende tidspunkter eller kun i et af de nævne områder.

 

Hvad er det lige musearm er?

Fælles for symptomerne er at smerten fremprovokeres af langvarig stillesiddende arbejde ved computere, mobil eller tablet. Musearm opstår, når vi arbejder med computer og den tilhørende mus. Når vi gør det afviger vores håndled og underarm meget fra den naturlige stilling. Over en længere periode vil det påvirke de omkringliggende strukturere og nerver og udsætte dem for stress, og derved en betændelsestilstand i nerver og sener. Det kan for eksempel være at påvirke den nerve, der løber midt på underarmen, og den vil komme klemme og skabe nogen sovende fornemmelser i armen.

 

Brug Mousetrapper og undgå musearm

Fordi en af de helt store syndere er en forkert arbejdsstilling, kan ændring af arbejdsstillingen hjælpe meget på symptomerne. Det kan derfor være en god idé at anskaffe sig en ergonomisk mus, som Mousetrapper, som er en såkaldt ”wellness” mus.  Det er et alternativ den velkendte computermus, men er placeret centralt foran tastaturet og fremmer den ergonomiske stilling. Det betyder færre smerter i muskler og led på grund af forkert arbejdsstilling.

 

Se hvor du køber Mousetrapper herinde

 

Læs også:

Bolcher er en god gaveidé. Se bare her

Køb en regnemaskine og undgå hovedpinen

Tags: , , , ,

Leave a Comment