Printeren – en vigtig del af hverdagen

Hvis du er en virksomhed, en familiefar eller en ung studerende har du muligvis brug for en printer. En printer er blevet en vigtig del af vores hverdag efter teknologiens hæsblæsende udvikling. I dag har vi det meste på computeren, men nogle gange er det nødvendigt, at vi får det i fysisk form. Derfor er en printer en vigtig del af vores hverdag.

Hvilken printer skal du vælge?
Først og fremmest er det vigtigt, at du afgør, hvor meget og hvor stort dit behov er for en printer. Dette er altafgørende for dig, da du skal finde den printer, der er billigst i drift, men samtidig dækker dine behov. Der findes nemlig mange printere på markedet. Hvis du er en privatperson, der har et lille behov, vil en blækprinter være et oplagt valg, da det er en billig investering. De fleste modeller kommer i det man kalder All-In-One printere, så du både har mulighed for at printe, kopiere og scanne dine dokumenter eller billeder. Hvis du derimod er en privatperson med lidt større printer-behov, vil en laserprinter være noget for dig. En laserprinter er en smule dyrere end en blækprinter, men en laserprinter er til gengæld billigere i driftsomkostninger. Derfor vil det give bedre mening for privatpersoner, som printer meget, at investere i en laserprinter. Hvis du på den anden side står og skal købe en printer på vegne af en virksomhed, ville en laserprinter, der gør brug af lasertoner, fremfor blækpatroner, anbefales. En stor laserprinter, som skal bruge laserpatroner en betydeligt dyrere end en blækprinter, men da der printes meget og ofte i en virksomhed, kan det betale sig. En sådan laserprinter har typisk en højere kapacitet, og vil derfor kunne printe mange sider, inden du skal udskifte laserpatronen.      

Billige printerpatroner


Når du har fået skaffet dig en printer, er den næste og vigtigste del at skaffe printerpatroner. Det er selvfølgelig dem, der sørger for, at der kommer noget ud på dit papir, når du printer det. De fås både i farver og sort/hvid. Men printerpatronerne er også dem, der afgør dine omkostninger. Printeren koster selvfølgelig noget i sig selv, men det er et engangsbeløb, som du betaler, når du køber den. Printerpatroner er noget du kontinuerligt skal købe, da de løber tør. Det er derfor vigtigt, at du er bevidst om, hvilke patroner din printer skal bruge, inden du køber den. Det kan nemlig hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt, hvis du antager, at alle printerpatroner passer til alle printere. Mange mennesker kommer nemlig til at købe de billige printerpatroner, men finder senere ud af, at de ikke passer til deres printer. Hvis du har valgt en blækprinter, har du muligheden for at gøre det så billigt som muligt. Du kan nemlig vælge selv at købe refill til dine patroner, så du selv kan fylde dem op. Et sådant system består af tomme patronhylstre, som er egnet til at blive genopfyldt. Dertil får du flasker med blæk. Når du først har anskaffet dig dette sæt, skal du fremover kun købe blækket til refill og vil på den måde kunne spare en hel masse penge.     

Leave a Comment