Sæt dine oplevelser og drømme i fotolommer 10×15

fotolommer kontortingdk

Pas på billederne med fotolommer (foto: kontorting.dk)

Der er nogle øjeblikke i vores liv, som vi aldrig rigtig kan glemme. Nogle oplevelser som rør os på en sådan måde, at de bliver ved med at være der hos os. I vores hukommelse og i vores tanker. Nogle oplevelser som vi bare ikke kan give slip på. Det kan eksempelvis være, når vores første barn bliver født. Det kan være når vi bliver gift med vores særlige udkårne.

 

Husk dine største oplevelser og øjeblikke

Det kan være, når vi overrasker os selv ved, at kunne mere end vi troede håbe på. Nogle oplevelser er nogle gange mere, end hvad vi kan sætte ord på. Og derfor er det disse oplevelser, begivenheder og drømme som vi foreviger i et billede. Simpelthen fordi at vi ikke kan sætte ord på dem. Og disse begivenheder og oplevelser kan vi så se tilbage på, ved at kikke på et billede. For nogle gange siger et billede mere end tusinde ord. Når vi vælger, at tage et billede af vores største oplevelser er det fordi, at de netop er store. Det er fordi, at disse oplevelser er nogle, som vi gerne vil huske på i mange år. Måske endda resten af vores liv. Og når du har taget sådanne billeder, kan du med rette putte dem i et fotoalbum. Og på den måde sætte dine største oplevelser i orden.

 

Fotolommer 10×15 hjælper dig

Det kan du hertil gøre med fotolommer 10×15. Fotolommer er blanke lommer, som gør at du kan se billeder igennem lommen. Du sætter typisk din fotolomme i et fotoalbum. Og så sætter du billederne i disse fotolommer. Og på den måde kan du tage dette fotoalbum frem til hver en tid og mindes dine store oplevelser. Hvad enten om det var dengang, at du blev konfirmeret. Eller om det var dengang, hvor du blev forelsket for første gang. Eller da din fremtidige mand spurgte dig, om I skulle gifte jer. Vores største oplevelser i vores liv, er nogle som vi selv huske bedst. Og nogle som vi kan forevige ved, at sætte i fotolommer 10×15.

 

Se et stort udvalg af find fotolommer 10×15 her

 

Læs mere:

Bolcher er en god gaveidé. Se bare her

Tingene ikke går i stykker med en smart lamineringsmaskine

Tags: , , ,

Leave a Comment