Skån dine gulve med underlag til kontorstole

Alting ruller nemmere med et stoleunderlag (foto: kontorting.dk)

Alting ruller nemmere med et stoleunderlag (foto: kontorting.dk)

På kontoret og børneværelset er kontorstolen fast inventar. Man kan nemt flytte rundt på den, og den er nem at indstille højden på, hvis der er flere brugere af den. Til gengæld kan den lave nogle grimme ridser i lakken på gulvets overflade, hvis man ikke passer på det. Et underlag til kontorstole kan hjælpe med dette problem, og køber man det rette underlag til kontorstole, vil man ikke bemærke, at det er der. Først når man fjerner det engang, vil man bide mærke i, at der ikke er ridser, der hvor man har haft sin kontorstol.

 

Underlag til kontorstole skal ikke genere

De fleste har engang i deres barndom haft en kontorstol, som ridsede gulvet, og hvor man derfor var nødt til at anskaffe sig et underlag til kontorstole, så man kunne bruge stolen frit. Måske har kontorstoleunderlaget dog været dårligt, og det har både været svært at rulle rundt på stolen og sidde lige. I stedet for at sidde på en irriterende måde, skal man vælge det rette underlag til kontorstole for at slippe for at blive drevet til vanvid af et ujævnt underlag.

 

Køb et tæppe eller et decideret underlag til kontorstole

Man kan sagtens finde tæpper, der kan bruges som underlag til kontorstole. Mange tæpper har en fin størrelse og trådtæthed, så det føles som en ganske fint og glat underlag til ens kontorstol. Det er dog en fordel at klistre dobbeltklæbende tape fast under tæppet, så det ikke skrider rundt, hvis trægulvet er glat. Man kan også vælge at investere i et egnet underlag til kontorstole, som er beregnet til, at man kan sidde ordentlig og sikkert. Har man gulvtæppe, kan man købe et underlag med knopper under, så det ikke glider rundt på tæppet, og man kan på den måde sagtens bruge sin kontorstol på et gulvtæppe.

 

Find gode underlag til kontorstole her

 

Se mere:

Køb en regnemaskine og undgå hovedpinen

Med en sæbedispenser med sensor bliver du lykkelig

Tags: , , ,

Leave a Comment