Vil du have en personlig plakat, så få en navnetavle

Noget pynt på væggen gør rummet hyggeligt (foto: minplakat.dk)

Mange danskere er ofte på udkig efter pynt eller dekoration til væggene i deres hjem, og der findes flere forskellige typer af pynt i forskellige prisklasser. De fleste har måske et maleri til at hænge, andre har hylder med billeder af børnebørnene og nogle har plakater på væggene.

 

Der findes rigtig mange typer af plakater, som alle kan have forskellige motiver, farver og størrelser. Der er mange, der har haft plakater hængende på væggen i deres børne- eller ungdomsværelse. Dengang har motiverne måske vist ens popidol, en hest eller en fed bil.

 

Få nemt nyt i rammerne

Der findes også mange plakatmotiver, som egner sig til de andre rum i ens hjem. For eksempel findes der mange motiver med mad, som kunne egne sig til at have hængende i køkkenet. Med årene er er udbuddet af plakater vokset, og internettet har gjort det muligt at finde plakater af næsten hvert tænkeligt motiv i præcis de farver og den størrelse, som passer til ens hjem. Samtidig er der også kommet flere muligheder for at skabe et motiv, der er mere personligt og fortæller noget om beboerne i hjemmet.

 

Skab personlige plakater med navnetavler

Navnetavler er et af disse motiver, som kan tilpasses køberen efter ønske. En navnetavle er en klassisk plakat, som har et motiv, der består af bogstaver og tal. Navnetavlen kan for eksempel fortælle noget om beboerens navn, fødselsår, fødselssted, vægt ved fødsel eller længde ved fødsel. Alle de informationer er så sat op, så de passer grafisk til hinanden, og de forskellige tal og bogstaver kan have forskellige farver og bruge forskellige bogstavtyper. Samtidig kan tavlen have en farveskala, der passer til beboeren. Navnetavler er blevet populære gaveidéer til nyfødte, men kan også bruges til voksne. Her kunne de for eksempel indeholde ord og tal, der beskriver, hvor de har boet, hvem de blev gift med og hvornår, hvad deres børn hedder og hvornår de blev født.

 

Tags: , , ,

Leave a Comment